Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Kunstjeugdbeweging BAZART
BAZART is uniek in Brugge, het is een jeugdbeweging waar je speelt met kunst, cultuur & kilo's plezier.

Bij BAZART doen we elke zaterdag tussen oktober en mei van 14h tot 17h activiteiten met alles wat kunst is in Brugge. We trekken naar voorstellingen, snuisteren in exposities of doen activiteiten in onze vaste uitvalsbasis Het Entrepot (Binnenweg 4). Jaarlijks gaan we ook op weekend en in de zomer op kamp. Onze leden zijn tussen de 6 en 12 jaar oud.
Functie
Bazart Brugge zoekt versterking voor haar begeleidersteam. Misschien is dat wel iets voor jou? Samen met de rest van de begeleidersploeg bereid je wekelijks speelse, kunstzinnige activiteiten voor. Op zaterdag geef je deze activiteiten aan de deelnemers van BAZART.
Profiel
- Ben je minstens 16 jaar oud?
- Zoek je een nieuwe hobby/uitdaging?
- Ben je meestal vrij op zaterdagnamiddag?
- Ben geïnteresseerd in kunst en cultuur
- Heb je zin om samen met een fantastische ploeg activiteiten te bedenken voor kinderen tussen 6 en 12 jaar?

Kom dan begeleiden bij BAZART!
Aanbod
Als je begeleider wordt bij BAZART dan:
- Maak je wekelijks ontzettend veel plezier met kinderen en kunst
- Word je deel van een super toffe begeleidersploeg
- Doe je ervaring in het kunsteducatieve jeugdwerk op
- Krijg je praktische en inhoudelijke ondersteuning van BAZART en Mooss
Je hebt dus geen ervaring of specifieke opleiding nodig, we zorgen ervoor dat alle begeleiders genoeg ondersteuning en inspiratie
krijgen. Eind september is er een begeleidersweekend, en doorheen het jaar zijn er verschillende vrijblijvende vormingsmomenten
waarop de begeleiders welkom zijn.

Wij zijn een echte jeugdbeweging, en kunnen dus geen vrijwilligersvergoedingen aanbieden. In ruil voor je inspanningen krijg je de tijd van je leven, nieuwe beste vrienden, ervaring in het jeugdwerk, en hier en daar een spatje verf!
Solliciteren
Contactpersoon: Jolijn Vannoppen
Reageren voor: 26/05/2018

Wil je meeknallen met BAZART? Misschien, je twijfelt of je bent nu al overtuigd? Mail naar Bazart@mooss.org en dan bekijken we het samen. Een keer komen proberen of het iets voor jou is is zeker mogelijk! Meer info vind je ook terug via onze website www.kunstjeugdbeweging.be en op onze facebookpagina kan je de sfeer opsnuiven.