Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Kunstjeugdbeweging BAZART Uniek in Mechelen! Een jeugdbeweging waar je speelt met kunst, cultuur & kilo's plezier!
Bij BAZART spelen we elke zaterdag tussen oktober en mei van 14h tot 17h met alles wat kunst is in Mechelen. De werking is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Regelmatig gaan we op uitstap naar een van de culturele huizen in de stad, maar vaak spelen we in onze vaste uitvalsbasis de Academie (Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen) . In het voorjaar is er een weekend, en in de zomer gaan we op kamp. Bij BAZART doen we telkens activiteiten met een unieke mix van spel en kunst, en we zijn op zoek naar jongeren tussen de 16 en 26 met goesting om deze activiteiten te maken en te begeleiden!
Functie
Samen met de rest van de begeleidersploeg bereid je wekelijks speelse, kunstzinnige activiteiten voor. Op zaterdag geef je deze activiteiten aan de deelnemers van BAZART.
Profiel
Samen met de rest van de begeleidersploeg bereid je wekelijks speelse, kunstzinnige activiteiten voor. Op zaterdag geef je deze activiteiten aan de deelnemers van BAZART.
Aanbod
Onze vrijwilligers worden ondersteund door Mooss vzw. Je hebt dus geen ervaring of specifieke opleiding nodig, we zorgen ervoor dat alle begeleiders genoeg ondersteuning en inspiratie krijgen. Eind september is er een begeleidersweekend, en doorheen het jaar zijn er verschillende vrijblijvende vormingsmomenten waarop de begeleiders welkom zijn.

Wij zijn een echte jeugdbeweging, en kunnen dus geen vrijwilligersvergoedingen aanbieden. In ruil voor je inspanningen krijg je de tijd van je leven, nieuwe beste vrienden, ervaring in het jeugdwerk, en hier en daar een spatje verf!
Solliciteren
Contactpersoon: Rosanne Hulsbosch
Reageren voor: 27/05/2018

Mail naar bazart@mooss.org, dan bezorgen wij je alle concrete info. Een keer komen proberen of het iets voor jou is is zeker mogelijk!