UiTinVlaanderen

UiTagenda voor Vlaanderen en Brussel

Wat is er waar en wanneer te doen? Op UiTinVlaanderen.be kan je altijd kiezen uit zo’n 40.000 activiteiten: van buurtmarkten, foodie-weekends en yogalessen over joggings, voetbalwedstrijden, dorpskwissen en stadsfestivals tot expo’s, theater, concerten en film. De website, goed voor meer dan 10 miljoen clicks per jaar, is uitgegroeid tot een echte referentie voor wie op zoek is naar vrijetijdsaanbod in heel Vlaanderen of in de eigen buurt.

Wie persoonlijk bediend wil worden, maakt op UiTinVlaanderen een UiTiD aan. Met dit persoonlijk pro­fiel krijg je tips op jouw maat, kan je activiteiten liken en opslaan in een persoonlijke kalender. Of je ontvangt een seintje telkens wanneer je favoriete band een nieuw concert plant of wanneer een activiteit binnen je favoriete genre plaatsvindt.

UiTinVlaanderen beschikt met UiTmail over een tweewekelijkse, gepersonaliseerde nieuwsbrief en is ook mobiel beschikbaar als app voor iPhone en Android.

De gegevens die op UiTinVlaanderen verschijnen, worden door honderden lokale organisaties, cultuurhuizen, verenigingen,… in de onderliggende UiTdatabank ingevoerd. Zo zien de organisatoren hun activiteiten niet alleen verschijnen op UiTinVlaanderen.be, maar in één beweging ook op tal van andere publiekskanalen.

Organiseer je vrijetijdsaanbod?
Zet je activiteit op UiTinVlaanderen.be en de vele anderen publicatiekanalen

Bezoek
UiTinVlaanderen.be


Contactinformatie

Peter Ploegaerts

Peter Ploegaerts
Media manager
peter@publiq.be
02/551 18 93