Deeltijds Vast


Organisatie
Horizon Educatief vzw
Horizon Educatief vzw begeestert mensen om de veelzijdigheid van onze kust te ontdekken. Hierbij legt Horizon Educatief vooral het accent op natuur en milieu, erfgoed en wereldburgerschap. De activiteiten van deze educatieve dienst leggen linken met duurzaamheid in een zo breed mogelijke context. Creativiteit en ervaringsgericht werken staan centraal in het aanbod van begeleide ateliers, pakketten op maat en vorming. Horizon Educatief richt zich in eerste instantie tot het onderwijs maar organiseert ook ateliers, activiteiten en pakketten op maat voor andere groepen, verenigingen en families.

Functie
Wij zijn op zoek naar een administratieve medewerker met als hoofdtaak het beheer van de reserveringen van ons aanbod. De aan te werven persoon is het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten, partners als vrijwilligers. De administratieve kracht is verder betrokken bij alle aspecten van de administratie: planning, (lichte) boekhouding, financieel beheer, opmaken offertes en bevestigingen,…

Wat houdt je functie in?

- Als eerste aanspreekpunt van scholen en andere klanten behandel je de boekingsaanvragen, stel je offertes en bevestigingen op. Daarnaast regel je lokalen en animatoren en doe je bestellingen. Enkele van je dagelijkse taken zijn telefonisch en/of via mail reserveringen en afspraken vastleggen en bevestigen met zowel klanten als vrijwilligers. Je volgt alle dossiers nauwgezet op en pakt problemen aan wanneer ze zich voordoen. Je gebruikt een transparante werkwijze en kan je werk goed plannen.
- Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de organisatie. Dat betekent dat je verkoopfacturen opmaakt, bankuittreksels en facturen inboekt (met ondersteuning van het boekhoudkundig kantoor), betalingen opvolgt, lonen en vrijwilligersvergoedingen uitbetaalt, het kasboek bijhoudt en bestellingen uitvoert.
- Je communiceert met het sociaal secretariaat en voorziet hen tijdig van de nodige informatie over de gepresteerde uren, vakantiedagen en ziekte.
Profiel
Wat vragen wij?

• Je beschikt over een bachelordiploma en hebt een sterke administratieve interesse.
• Jouw administratieve vaardigheden zijn op en top: je koppelt een stipte, nauwgezette en transparante werkstijl aan een goede kennis van het MS Office-pakket en informatica.
• Je bent vriendelijk, positief ingesteld en beschikt over sterke communicatievaardigheden die je toelaten om de meest uiteenlopende gesprekpartners op een professionele manier te woord te staan.
• Je komt terecht in een klein team waarin je je werk zelfstandig kan organiseren.
• Je houdt het hoofd koel in onvoorziene situaties. Probleemoplossend denken is jouw niet vreemd.
• Een commerciële ingesteldheid, een degelijk organisatietalent en een gezonde dosis mensenkennis zijn noodzakelijke eigenschappen bij het uitoefenen van deze job. 

• Je drukt je vloeiend uit in het Nederlands. Perfecte tweetaligheid is geen must maar je kan je uit de slag trekken in het Frans (zowel gesproken als geschreven).
• Je hebt een sterke interesse in de domeinen waarin Horizon Educatief actief is (educatie, natuur en milieu, erfgoed, wereldburgerschap).
• Ervaring met vrijwilligers(werk) strekt tot aanbeveling.
• Attitudes: geduldig, nauwgezet, zelfstandig, sociaal vaardig, organisatorisch sterk, gestructureerd, besluitvaardig, stressbestendig.
Aanbod
Wat bieden wij?

• Een leuke, aangename en inspirerende werkplek vlak aan zee (Fortstraat 128, Oostende).
• Een halftijds contract van onbepaalde duur vanaf 9 april 2018
• We verlonen je conform de barema’s van het paritair comité 329.01 (barema schaal 01 A2: administratie).
• We moedigen het gebruik van duurzaam woon-werkverkeer aan door middel van een fietsvergoeding en/of tussenkomst in een abonnement openbaar vervoer.

Solliciteren
Contactpersoon: Els De Gryse
Reageren voor: 09/03/2018

Interesse? We vragen je zo snel mogelijk een gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae en een kopie van je diploma te sturen naar Horizon Educatief, Fortstraat 128, 8400 Oostende of naar els.degryse@horizoneducatief.be.